Ons aanbod

de merken die wij verdelen

 • Rodania

  Eenieder die een horloge wil kan zijn gading vinden in het toegankelijke aanbod van Rodania.

  Van de mooie automatische Swiss Made horloges tot de sportieve, klassieke, ultravrouwelijke en zelfs juweelhorloges.

 • Manfred & Cracco

  Manfred Cracco is de nieuwste lijn van het Belgische horlogemerk Rodania. 

  Het gloednieuwe Manfred Cracco staat voor  trend, design en oog voor detail. Het merk brengt een ode aan ondernemers Aebi & Cracco.
  Een spannend merk met een fascinerende geschiedenis.

  Rodania bouwt met Manfred Cracco verder op de knowhow en expertise die het bedrijf al 85 jaar lang bezit.
  Manfred Aebi was de vroegere eigenaar van Rodania waarna het werd overgekocht door ondernemer Philip Cracco.

 • Nona Goud

  De Nona goudcollectie is gemaakt in 18 kt en getooid met handgezette diamanten. De originele combinatie van geborsteld en glanzend goud maakt de juwelen tot een unieke creatie dat elke outfit afmaakt. Met Lien van de Kelder als nieuw uithangbord merk je direct dat deze collectie frisheid en klasse uitstraalt.

 • Selected by casier

  'Tijd, zo ongrijpbaar, maar immer aanwezig in ons leven. Willen of niet, de tijd speelt een constante rol in onze dagelijkse gesprekken. Ook al tikt de tijd steeds verder, we trachten hem te vatten en hem een gezicht te geven. Het gezicht van een Rodania horloge.'

 • Nona Silver

  Genieten van het leven met een glimlach op je gezicht, dat is Nona. Samen met familie kostbare tijd doorbrengen, vrienden entertainen, volledig opgaan in een spannend boek, een dagje shoppen met vriendinnen of eenvoudigweg genieten van een 'Lazy Sunday' in het park... Waar je ook bent en wat je ook doet have fun and enjoy!

 • Timberland watches

  Timberland horloges zijn geworteld in een lange traditie van ambachtelijke schoenproductie.Het merk Timberland is het bekendst van de ruige leren laarzen, die geliefd zijn bij zowel outdoor types als de stedelijke gemeenschap. Timberland horloges zijn zijn heel geliefd bij mensen die genieten van het buitenleven.Timberland horloges geven dit erfgoed weer: robuust, praktisch en van hoge kwaliteit.